Godt nytår 2022!

Så er der gode nyheder for os, der også arbejder med historiske podcast, i hvert fald hvis det er historier fra før 1923!

USA vil nemlig efter al forventning frigive omkring 400.000 lydoptagelser fra netop før 1923. Du kan få mere information om her:

http://www.arsc-audio.org/publicdomainpre23.html

Og her:

https://web.law.duke.edu/cspd/publicdomainday/2022/?utm_source=podnews.net&utm_medium=email&utm_campaign=podnews.net:2022-01-03

Lyt til eksempel på mit arbejde med historisk podcast

Når nu vi er ved det med de historiske podcast, så kan du få et indblik i, hvordan jeg kan arbejde med historiefortælling ved at lytte til min seneste produktion ’Kampen for minimumsnormeringer’ Del 1-3:

Det er fantastiske Josefine Skov, der har stået for lyddesign.

I er altid velkommen til at kontakte mig, hvis I har brug for hjælp til produktion af podcast, hvad enten det er de helt store produktioner, hjælp til koncept-udvikling, journalistisk indhold, eller den tekniske del af produktionen. Jeg kan desuden tilbyde optagelse i lydstudie i København.

Jeg modtager meget gerne jeres tip om fantastiske podcast.

Vi lyttes ved