Anbefalinger

Børn&Unge har et tæt samarbejde med journalist Rikke Bergquist, som primært producerer vores forskningspodcasts, men også skriver en netnyhed og en reportage ind i mellem.

Rikke er en knivskarp, professionel og topambitiøs journalist med stort engagement og masser af humor. Hun evner at sætte sig ind i komplekse problemstillinger og omsætte dem til levende podcast med et ualmindeligt godt øje for både målgruppen og afsenderens behov. En sidegevinst er, at man i samarbejdet med Rikke får en ambassadør, der hos kilderne skaber stor goodwill for éns organisation: Når Rikke har været på besøg, vælter det ofte ind med roser fra kilderne, også selv om hun går konstruktivt og kritisk til alle opgaver.

Skoldhed anbefalinger herfra.

Lene Søborg

Redaktør

Børn&Unge//BUPL

Fagbladet Børn&Unge

Rikke Bergquist har i 2017 bistået Børn&Unge i redaktionens arbejde med at udgive Børn&Unge Podcast. I et tæt samarbejde med journalister og redaktør har Rikke hjulpet med at udvikle et koncept for podcasten, ligesom hun har givet sparring og feedback under produktionen af de enkelte indslag.
Undervejs i forløbet har Rikke holdt to mini-workshops med redaktionen, hvor hun har introduceret os til lydmediet generelt og til podcasts i særdeleshed. Her er vi blevet præsenteret for teknik og fremgangsmåder i lydproduktioner. Gennem konstruktive øvelser og illustrative eksempler er vi samtidig blevet vejledt i, hvordan vi finder frem til den gode lyd, som vi gerne vil præsentere vores lyttere for.
Altid har Rikke være velforberedt, velstruktureret og venlig. Hun har sans for at lære fra sig og et skarpt blik for, hvad der er muligt inden for de givne rammer.
Vi kan kun varmt anbefale Rikke Bergquist til andre, der har brug for sparring og vejledning i forbindelse med podcast og andre lydproduktioner.

LENE SØBORG

ANSV. REDAKTØR BØRN&UNGE

MIKKEL PRYTZ
JOURNALIST
BØRN&UNGE

Radio Free Europe/Radio Liberty

Rikke helped me to negotiate with the prison service for making a TV-story from one of the Denmark prison. She was always in touch, do everything necessary to ensure that the shooting took place, explained the features of filming in Copenhagen. It’s pleasant to work with her.

Yana Brenzy