Anbefalinger

Fagbladet Børn&Unge

Rikke Bergquist har i 2017 bistået Børn&Unge i redaktionens arbejde med at udgive Børn&Unge Podcast. I et tæt samarbejde med journalister og redaktør har Rikke hjulpet med at udvikle et koncept for podcasten, ligesom hun har givet sparring og feedback under produktionen af de enkelte indslag.
Undervejs i forløbet har Rikke holdt to mini-workshops med redaktionen, hvor hun har introduceret os til lydmediet generelt og til podcasts i særdeleshed. Her er vi blevet præsenteret for teknik og fremgangsmåder i lydproduktioner. Gennem konstruktive øvelser og illustrative eksempler er vi samtidig blevet vejledt i, hvordan vi finder frem til den gode lyd, som vi gerne vil præsentere vores lyttere for.
Altid har Rikke være velforberedt, velstruktureret og venlig. Hun har sans for at lære fra sig og et skarpt blik for, hvad der er muligt inden for de givne rammer.
Vi kan kun varmt anbefale Rikke Bergquist til andre, der har brug for sparring og vejledning i forbindelse med podcast og andre lydproduktioner.

LENE SØBORG

ANSV. REDAKTØR BØRN&UNGE

MIKKEL PRYTZ
JOURNALIST
BØRN&UNGE

Radio Free Europe/Radio Liberty

Rikke helped me to negotiate with the prison service for making a TV-story from one of the Denmark prison. She was always in touch, do everything necessary to ensure that the shooting took place, explained the features of filming in Copenhagen. It’s pleasant to work with her.

Yana Brenzy