Storik anbefaler podcast

Det perfekte offer lll

Wow!

’Det perfekte offer 3’ fra DR Dokumentar er endnu et brag af en grotesk, tragisk og dybt problematisk historie om udnyttelse af syge kvinder. Denne gang handler det om dødssyge kræftramte kvinder, der bliver udnyttet af deres fysioterapeut. En terapeut, de har mødt via et kræft-behandlingsforløb på sygehuset!

Fagligt set er det et imponerende stykke arbejde på flere planer. Journalist Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen har mesterligt researchet, tilrettelagt og fortalt de hele syv episoder. Som lytter får man informationerne serveret i passende doser og på sådan en måde, at man slet ikke kan slippe fortællingen.

Min eneste anke er, at man måske godt kunne have kortet lidt i kvindernes fortællinger et par steder, uden det ville have rokket ved kernen i historien.

Historien er i sig selv meget dramatisk, men man bliver suget endnu mere ind i den takket været det hold af top professionelle lydmennesker, der også har været med til at skrue historien sammen. På credit-listen står fremragende Signe Mansdotter for musik, lyddesign, klip og montage. Asbjørn Kjærgaard-Pedersen og Marie Kildebæk står også for klip og montage.

Hvis du ikke allerede har hørt den, så gør det! Jeg er pt i gang med episode 5 og kan faktisk ikke rigtig vente med at høre resten.

https://www.dr.dk/radio/p1/det-perfekte-offer-iii