Om StoRik

Bag StoRik stod jeg, journalist Rikke Bergquist.

Jeg grundlagde firmaet i 2018, fordi jeg elskede at arbejder med journalistik, storytelling og podcast. Det gør jeg stadig, og du kan læse mere om min baggrund og mine kunder i løbet af de seneste 6 år herunder. I maj 2024 blev jeg af personlige årsager desværre nødt til at lukke StoRik, men jeg håber, at jeg fortsat får mulighed for at arbejde videre med både journalistik og podcast fremover.

Baggrund

Jeg har mere end 20 års erfaring med formidling. I 10 år arbejdede jeg i DR som nyheds- og aktualitets-journalist for radio, tv og online. Før det har jeg blandt andet arbejdet med både kommerciel- og lokalradio.

Kunder

Jeg har undervist blandt andre fagforeningen BUPL’s journalistiske redaktion i podcast, og har været med til at etablere Børn & Unge Podcast, som jeg siden har været hovedleverandør til. I januar 2022 rundede podcasten 200.000 lytninger. For BUPL er jeg desuden vært på en debatpodcast, og har også produceret en storstilet historisk podcast i 3 episoder. Derudover har jeg produceret podcast med reportageelementer for Børns Vilkår og Socialt Udviklingscenter.

Jeg arbejder derudover med journalistik og storytelling på skrift og har blandt andet leveret artikler med reportage og case-fortællinger for Landsbyggefonden.

Jeg arbejder med undervisning, og har blandt andet været vejleder i undersøgende radioproduktioner for journaliststuderende på Roskilde Universitet.